Zirc - Uľahčite si prácu farebnou organizáciou vašej ambulancie

Efektívne zlepšenie zubnej praxe

Ako  implementovať jednoduché a cenovo dostupné stratégie na zlepšenie vašej organizácie, zníženie stresu a zlepšenie skúseností vašich pacientov s vašou praxou?

Systém ZIRC COLOR CODE prináša optimálne riešenie pre manažment práce, materiálu a inštrumentária v stomatologickej ambulancii.

Úspešná zubná prax si vyžaduje veľa: vynikajúce klinické zručnosti, špičkový tím, efektívne riadenie praxe a marketing na mieste, aby sa udržal stabilný tok nových pacientov.

Ak máte pocit, že vaša prax neprebieha tak hladko, ako by mala, nie ste jediný. Odhaduje sa, že 95 až 97 percent zubných ambulancií  vníma, že nepoužívajú organizačné systémy efektívne. Tento nedostatok organizácie môže ovplyvniť každý aspekt vašej praxe. Našťastie existujú nástroje a systémy špeciálne navrhnuté tak, aby odstránili tento stres za vás.

Zapojte svoj tím do organizácie a optimalizácie    

Jadro práce zubného asistenta sa sústreďuje na   riadenie nástrojov a materiálov, ako napríklad:

  • Príprava ošetrovacích priestorov na procedúry,  
  • Zabezpečenie správnych nástrojov a materiálov stanovených podľa preferencií lekára,
  • Poskytnutie nástrojov lekárovi, ktoré potrebuje   v správny čas     
  • Zber a sterilizácia použitých nástrojov, ich čistenie a dezinfekcia                

Asistenti sa musia nielen naučiť konkrétny nástroj a materiálové požiadavky na každý postup, musia tiež poznať preferencie zubára.   V praxi s viac ako jedným zubným lekárom, je táto práca ešte zložitejšia.                        

To je dôvod, prečo zmena ako implementácia farby na označenie nástrojov môže výrazne zlepšiť vašu prax a efektivitu. Výrobca dentálnych produktov a špecialista na farebné kódovanie Spoločnosť Zirc Dental Company uvádza, že zubné ordinácie, ktoré implementujú systém farebnej organizácie vidí nielen zlepšenie efektívnosti a zníženie stresu pri práci, ale aj skutočnú a merateľnú finančnú návratnosť investície.

Jednoduchá zmena ako implementácia farebne označeného organizačného systému môže zvýšiť produktivitu a znížiť stres.                     

Zamestnanci sa môžu namiesto hľadania správneho nástroja sústrediť na svoje úlohy.

Zavedením a užívaním farebného kódovania všetci zubní lekári a asistenti presne vedia, ktoré nástroje patria ku ktorej procedúre či oblasti ošetrenia. So správne farebne označenými nástrojmi by sa mal každý nový asistent alebo zamestnanec dostať takmer okamžite do tempa.

Objavte všetky produkty na farebnú organizáciu vašej ambulancie tu: