EMINTO.tv - Obrazovka pre stomatologické ambulancie s licenciou

ÚPLNÁ NOVINKA

Obrazovka pre stomatologické  ambulancie s licenciou
Pripojte dekodér k obrazovke v čakárni a predstavte svojim pacientom vaše služby a nové procedúry.

Aké sú výhody Eminto?

- Získate prístup k profesionálnym vzdelávacím, detským, zábavným a relaxačným médiám s licenciou na prehrávanie.
- Rýchlejšie predáte nové služby.
- Skrátite čakaciu dobu pacientov na termín.
- Vytvoríte si modernú a príjemnú ambulanciu.

Prvá moderná obrazovka pre zubné  ambulancie s vysielacou licenciou.

Ordinácia a čakáreň ako predajné miesta sú kľúčovými médiami pre komunikáciu stomatologických služieb. Práve vtedy má pacient záujem a ochotu dozvedieť sa o nových produktoch a vzdelávacích materiáloch. Obrazovka Eminto pre zubné ambulancie je moderná komplexná platforma, ktorá je v dobe digitalizácie nepostrádateľným nástrojom komunikácie s pacientmi.

Váš efektívny predajný asistent

Už v čakárni sa pacienti môžu dozvedieť o službách, ktoré nepoznali alebo o ktorých neuvažovali. Vďaka pripraveným inštruktážnym videám môže lekár pacientovi rýchlo a efektívne vysvetliť detaily zákroku. Televízia eminto.tv podporuje rozširovanie rozsahu starostlivosti o vašich pacientov a efektívne predáva nové služby a liečby.

Spravujte svoj televízor jedným kliknutím v aplikácii.

Na prácu s pacientom v kresle použite videá.

Stiahnite si bezplatnú aplikáciu eminto dental do svojho telefónu a spravujte si svoj eminto TV program, ako chcete. Pomocou aplikácie si môžete vybrať ľubovoľné videá z knižnice médií. Nastavíte si vlastný kalendár sledovania a prispôsobíte kategórie videí práci odborných lekárov v konkrétne dni.

Pomocou hotových šablón v aplikácii môžete upravovať texty a farby. Pomocou aplikácie môžete pridávať vlastné fotografie a videá. Jedným kliknutím začnete s pacientmi komunikovať individuálne, profesionálne, rýchlo a moderným spôsobom.

Aplikácia má predinštalovaný modul: „Asistent zubného lekára“, ktorý graficky zobrazuje následné štádiá stomatologických výkonov a je nenahraditeľný pri práci s pacientom v kresle. Lekár môže priebežne využívať všetky dostupné edukačné videá a snímky prezentujúce ďalšie kroky zákroku. To pomáha pacientovi vysvetliť rôzne štádiá liečby.

Knižnica médií  sa priebežne aktualizuje a všetky nové položky sú dostupné každému používateľovi bez ďalších poplatkov.

Dva jednoduché kroky k predaju doplnkových služieb a ošetrení.


1. Pripojte Eminto box k vášmu televízoru pomocou priloženého HDMI kábla a zapojte napájací zdroj do 230 V zásuvky. Okamžite začnete predávať doplnkové služby svojim pacientom. Každá zostava má pripravený štartovací plán.

2. Stiahnite si bezplatnú aplikáciu z AppStore alebo Google Play, a nastavte si individuálny plán prezerania (hodiny sledovania, poradie videí, pridajte svoje vlastné fotografie a videá).

 

Vyskúšajte eminto.tv na 15 dní bez akýchkoľvek záväzkov

V prípade záujmu o viac informácií kontaktujte: eminto@dentonet.sk  +421 911 757 714