Poznáte univerzálny, opraviteľný a vysoko estetický kompozit modernej stomatológie?

Enamel Plus

V oblasti stomatológie sa neustále objavujú inovácie, ktoré umožňujú efektívne a šetrné riešenia pre pacientov. Jednou z revolučných značiek, ktorá vyniká v oblasti kompozitných materiálov, je Enamel Plus. Z toho dôvodu sme sa rozhodli jej venovať detailnejšiu pozornosť. Počas najbližších týždňov sa na Enamel Plus pozrieme nielen všeobecne, ale podrobne si vysvetlíme aj konkrétne produkty, ich funkcionality a vlastnosti, vďaka ktorým sa odlišujú od iných produktov na trhu.

Aké sú výhody a výnimočné vlastnosti Enamel Plus?

  • Univerzálny prístup - Kompozit Enamel Plus sa vyznačuje univerzálnym prístupom k liečbe. Jeho široká využiteľnosť v stomatológii na veľké množstvo prípadov, ho robí výnimočne flexibilným nástrojom pre stomatológov. Čo je ešte dôležitejšie, je to opraviteľný materiál, ktorý umožňuje stomatológom neustále zdokonaľovať a obnovovať pacientov úsmev. Rovnako tak je aj prediktabilný, t.z. že už pri práci s ním viete predvídať, ako bude výsledok vyzerať.

 

  • Nerozoznateľný od prirodzeného zuba - Vďaka pokročilým technológiám a kvalitným komponentom, ktoré sú používané pri výrobe kompozitov Enamel Plus, je konečný výsledok nerozoznateľný od prirodzeného zuba. Pacienti môžu mať dôveru v to, že ich liečba bude nielen účinná, ale aj vizuálne atraktívna. Jeho vlastnosti sú navrhnuté tak, aby mimikovali estetiku a harmóniu prirodzeného zuba, či už ide o jeho farbu, pri ktorej viete individualizovať rekonštrukcie, alebo sklovinu, ktorá je na nerozoznanie od prirodzenej skloviny.

 

  • Opraviteľnosť aj po rokoch - Výnimočná opraviteľnosť kompozitu Enamel Plus nie je obmedzená časom. Bez ohľadu na to, kedy by bola potreba opravy, tento kompozit umožňuje okamžitý zásah a zachovanie kvality rekonštrukcie aj po rokoch.

 

  • Konzervatívny a tkanivo zachraňujúci - Kompozit Enamel Plus je konzervatívnym riešením, ktoré sa zameriava na zachovanie tkaniva bez invazívnych zákrokov. V porovnaní s niektorými inými metódami liečby umožňuje minimalizovať zásahy, čo vedie k lepšiemu zachovaniu prirodzených štruktúr zuba.

 

  • Možná oprava aj malých kúskov odlomeného zuba - Jeho mimoriadne vlastnosti umožňujú opravovať nielen bežné problémy, ale aj drobné odlomenia či defekty. Týmto spôsobom umožňuje precízne a účinné opravy bez nadmerného zásahu do štruktúry zuba, a vy môžete rýchlo a efektívne pacientovi priniesť požadovaný výsledok.

 

Zvoliť kompozit Enamel Plus je rozhodnutie v prospech harmónie medzi estetikou, funkčnosťou a dostupnosťou. Tento jedinečný kompozitný materiál, ktorý nielen napodobňuje prirodzený vzhľad zuba, ale aj chráni a zachováva tkanivo je ideálnym riešením pre každého pacienta hľadajúceho optimálne výsledky, a pre Vás sa stáva neoceniteľným partnerom pre modernú zubnú prax.

Pre bližšie informácie o Enamel Plus neváhajte kontaktovať našich obchodných zástupcov:

Ing. Štefan Migaľa
Zastúpenie pre  BA kraj
mobil: +421 904 618 390
e-mail: migala@dentonet.sk

 Mgr. Jana Žáková
Zastúpenie pre ZA, TN a TT kraj
+421 901 771 722
e-mail: zakova@dentonet.sk

Marek Onderišin
Zastúpenie pre PO a KE kraj
mobil: +421 903 618 390
e-mail: onderisin@dentonet.sk

*Tento článok slúži na marketingové účely