KOMPOZIT, KTORÝ POUŽÍVATE, NIE JE TAKÝ TVÁRNY AKO BY STE CHCELI? ENA HEAT JE RIEŠENÍM!

Už niekoľko rokov je stále viac informácií o zahrievaní kompozitu na jeho plastifikáciu. Málo sa však hovorí o vplyve na fyzikálne vlastnosti materiálu. Výskum ukazuje, že vyhrievaný kompozit sa vyznačuje nielen oveľa lepšou plasticitou, ale tiež nevytvára vzduchové bubliny čo vedie k úplnejšej polymerizácii. Pokročilá technológia tohto dentálneho ohrievača zaručuje, že nahrievaný materiál si zachová požadovanú konzistenciu, čo má pozitívny vplyv na tvrdosť náhrad a ich odolnosť proti oderu.

Hlavné výhody kompozitného ohrievača

ENA Heat má dva programy, ktoré umožňujú jeho prispôsobenie rôznym zubným ošetreniam.

Prvý program udržuje teplotu na 39°C, čo je ideálne pre prácu s nahriatym kompozitom pri výplniach a modelovaní. Tento program zaisťuje optimálnu plasticitu a jednoduché použitie pri formovaní zubných náhrad.

Druhý program zvýši teplotu na 50 °C, čo je ideálne na cementovanie protetických prác. Vyššia teplota umožňuje spoľahlivé a trvalé spojenie a zaisťuje odolnosť zubnej protetiky.

Elimináciou vzduchových bublín umožňuje ENA Heat hladkú aplikáciu kompozitu, čím zlepšuje celkovú kvalitu zubných náhrad. Jednou z kľúčových výhod použitia ENA Heat je vyššia miera konverzie, ktorá sa premieta do úplnejšieho polymerizačného procesu. Uskutočnené výskumy a testy ukázali, že zahrievanie kompozitu má pozitívny vplyv na jeho tvrdosť a odolnosť proti oderu. To znamená, že náhrady vytvorené z vyhrievaného kompozitu pomocou ENA Heat sú trvanlivejšie a odolnejšie voči poškodeniu.

Vďaka svojmu elegantnému a užívateľsky príjemnému dizajnu sa ENA Heat ľahko používa a perfektne zapadne do vašej stomatologickej praxe. Zariadenie je vyrobené s presnosťou a odolnosťou, čo zaručuje spoľahlivosť a dlhodobé používanie.

Ak máte záujem o viac informácií, kontaktujte našich špecialistov, a zlepšite kvalitu vašich služieb:

Ing. Štefan Migaľa
Zastúpenie pre  BA kraj
mobil: +421 904 618 390
e-mail: migala@dentonet.sk

 Mgr. Jana Žáková
 
Zastúpenie pre ZA, TN a TT kraj
+421 901 771 722
e-mail: zakova@dentonet.sk

Marek Onderišin
Zastúpenie pre PO a KE kraj
mobil: +421 903 618 390
e-mail: onderisin@dentonet.sk

 

*Tento článok je určený na marketingové účely